Gastenboek

 
29 berichten.
fam van Cuijk schreef op 29 juli 2014:
Wij bezochten La Sainte in juli 2014 met 2 stellen en 1 dochter. We hebben ontzettend genoten van de ambiance, het zwembad, de omgeving en de gastvrijheid van Gabine en Albert. Het ontbrak ons aan niets en hebben 2 weken (te kort) heerlijk kunnen genieten van onze vakantie. Voor fietsfanaten is het een fantastische omgeving. De Lot is om de hoek, waar prima routes uitgestippeld zijn en de bergjes zijn soms toch pittiger als je zou verwachten, maar ook te omzeilen.
Wij zullen deze locatie zeker aanraden aan onze vrienden en families, dat zegt voldoende....
Gabine en Albert; bedankt voor jullie gastvrijheid en hopelijk tot ziens....

Fam van Cuijk en van Hooft uit Uden.
Lonneke, Lucien en Saar schreef op 21 juli 2014:
Vol verwachting vertrokken we naar het Zuiden, het zag er immers prachtig uit op de foto's. Bij aankomst reden we de heuvel op en bleek het nog mooier te zijn dan we hadden durven hopen. Het is een fantastische plek waar het werkelijk aan niets ontbreekt. Het huis, het terrein, het zwembad, ..., het ziet er allemaal schitterend en goed onderhouden uit. Wij hebben twee heerlijke weken gehad! Ideaal is dat de bakker, een supermarkt en een gezellig restaurant (Plan d'Eau) op loopafstand zijn. Ritjes naar omliggende dorpen of verder zijn zeker de moeite waard, de omgeving is prachtig.
De gastheer en gastvrouw hebben wij leren kennen als ontzettend hartelijke en gastvrije mensen!
Wij komen graag nog eens terug, het liefst volgende week... ­čÖé

Lonneke, Lucien en Saar
s.v. Wissel B1 schreef op 7 juni 2014:
Lieve familie Herms,
Wij hebben met het B1 team van s.v. Wissel een heerlijk Hemelvaartweekend gehad. Bedankt voor de gastvrijheid, het organiseren van de wedstrijd en het mede verzorgen van een fantastische
ervaring voor de jongens. Wij als begeleiders komen zeker nog een keer terug.
Dikke knuffel van fam. Berends.
Familie De Keyzer - Van Haudenhuyze schreef op 22 september 2013:
Een onvergetelijke tijd hebben we beleefd. Een prachtig huis en fantastische eigenaars zorgen ervoor dat je op een rustige en ontspannen manier kan genieten. Een echte aanrader !
Fam. Knijnenburg schreef op 15 september 2013:
Onze twee weken vakantie op La Sainte waren geweldig en helaas veel te kort! De gite heeft een mooie ligging op een heuvel en is volledig ingericht met o.a. 3 badkamers. Het ruime, heerlijke zwembad wordt dagelijks perfect bijgehouden door de eigenaar. Tegenover het huis ligt het meertje waar je op het terras lekker kunt eten tegen een lage prijs. In de mooie rustige omgeving zijn er leuke dorpjes, marktjes en de rivier de Lot. Wij vonden de markt in Monpazier erg leuk. Ook het buiten eten naast de kerk in Loubejac was een leuke ervaring. Mede dankzij de aangename gastvrijheid van de fam. Herms hebben wij een heerlijke tijd gehad!