Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.191.46 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Familie Bracke heeft geschreven op 5 september 2016
Gastvrij en heel vriendelijke ontvangst. Een mooie en heel verzorgde gite met alle nodige comfort zodat een heerlijke vakantie verzekerd is. Het mooie zwembad zorgt voor verkoeling op warme dagen. De streek heeft veel troeven: mooie natuur, de vallei van de Lot, de gastronomie, 'les plans d'eau' voor waterplezier ...
Maar bovenal een heel vriendelijke gastvrouw en een heel hulpvaardige gastheer. Hier ben je op vakantie maar ook een beetje 'thuis'. Een aanrader !!!
Inge heeft geschreven op 4 september 2016
Reeds in 2013 hadden wij al 2 fantastiche weken mogen beleven
op dit prachtige domein van de aangename/leuke eigenaars, Gabina en Albert Jan
Daarom zijn we ook terug gekomen !
Helaas konden we er dit jaar maar 1 weekje blijven
om te genieten van het mooie uitzicht, nette huis en verfrissende zwembad.
Met de komst van de lieve Bo kreeg La Sainte van onze kids er een welverdiende 5de ster bij 🙂
Zoals vorige keer ook beloofd, wij komen zeker terug !
Inge,Carine,Kurt,Victor en Basile
Nicolaas heeft geschreven op 4 september 2016
Nog nooit schreven we onze bevindingen van een vakantie op een online Gastenboek maar voor La Sainte maken we toch een uitzondering. Wij hebben dit jaar 2 weken in La Sentille gelogeerd. Het was er super, we hebben genoten van de ruime en propere gite en het grote en vooral diepe zwembad. Er was een goede bakker en een leuk restaurant op wandel afstand. We hebben ook veel vertoefd (en gevist) aan het meertje aan de overkant van La Sainte. Het is een zeer mooie en rustige streek. Ook de uitspapjes die we deden waren steeds de moeite waard. Kortom een topvakantie. Gabina en Albert zijn zeer discreet en laten je ten volle genieten. Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar!
Mirjam heeft geschreven op 12 augustus 2015
Wat hebben wij genoten van 18 juli t/m 1 augustus bij La Sainte. Heerlijke rust vind je hier. Mooie dorpjes en stadjes in de buurt. Het zwembad is helemaal super, daar waren onze kinderen niet weg te houden.
Gabina en Albert Jan zijn een zeer fijne gastvrouw en heer.
Het is zeker de moeite waard om er weer een keer terug te komen.

Willem, Mirjam, Noa en Sam
Familie Truijen heeft geschreven op 26 juli 2015
Wij waren in La Sentinelle van 11 juli tot en met 18 juli 2015. Het zicht op het verblijf en de manoir zijn prachtig als je het domein komt opgereden. Heel vriendelijk ontvangst door de eigenaren en alles heel proper en netjes in orde.
Door de warme temperaturen hebben we heel veel (dagelijks) gebruik kunnen maken van het schitterende zwembad dat eigenlijk voor ons alleen was. Gabina en Albert Jan zijn zeer gastvrij. Ze zijn aanwezig maar laten je genieten van je vakantie. Behalve dat het erg warm was om te kunnen slapen en dat de bedden erg hard zijn (typisch Frans) hadden wij een geslaagde vakantie. Ook de aanwezigheid van de hond, Bo, was geen enkel probleem. Ze is nog jong en heel speels en ze moet nog wel wat leren maar ze zorgde voor meer plezier. Wij kunnen een verblijf op La Sainte, la Sentinelle, heel erg aanraden.