Gastenboek

 
40 berichten.
Fam. Knijnenburg schreef op 15 september 2013:
Onze twee weken vakantie op La Sainte waren geweldig en helaas veel te kort! De gite heeft een mooie ligging op een heuvel en is volledig ingericht met o.a. 3 badkamers. Het ruime, heerlijke zwembad wordt dagelijks perfect bijgehouden door de eigenaar. Tegenover het huis ligt het meertje waar je op het terras lekker kunt eten tegen een lage prijs. In de mooie rustige omgeving zijn er leuke dorpjes, marktjes en de rivier de Lot. Wij vonden de markt in Monpazier erg leuk. Ook het buiten eten naast de kerk in Loubejac was een leuke ervaring. Mede dankzij de aangename gastvrijheid van de fam. Herms hebben wij een heerlijke tijd gehad!
William schreef op 10 september 2013:
Ons verblijf was in één woord geweldig! Het heeft ons aan niets ontbroken, de folder gaf maar een klein deel van de goede werkelijkheid weer. Want hoe geef je de gastvrijheid, de zorg en het zonnige humeur van de gastheer weer op papier? De Gite, de omgeving, de gastheer, de mensen om hem heen, fantastisch! Genoten hebben wij. "Een week La Sainte is een maand tekort". Nog een tip achteraf: Als je met een TomTom rijdt, voer dan wel in Frayssinet-Le-Gelat; het andere Frayssinet is mijlen ver weg en je moet langs kleine dorpjes en weggetjes. In plaats van 22.00 uur thuis werd het 01.40 uur. Gastheer sms-te onderweg of het wel goed was met ons !!!
Marloes, Joppe, Geert en Marieke schreef op 30 juni 2013:
Net terug van een heerlijke week vakantie bij La Sainte. Wat een geweldige locatie hebben jullie daar!
Over alles in de omgeving kunnen jullie enthousiast vertellen. En erg leuk om bij een wijnboer te zijn geweest, het proeven was ook niet vervelend 😉 Eten bij het meer is een belevenis, vooral op vrijdagavond. Ideaal dat er een bakker in het dorp zit, net als een supermarktje. Grotere winkels zijn ook makkelijk bereikbaar.

Wij hopen dat we (snel) nog eens terug mogen komen!

Marloes & Joppe
Marieke & Geert
Carla schreef op 28 februari 2013:
Net terug van een weekje vakantie op La Sainte.
Wat een mooie locatie en wat een hartelijke ontvangst.
Op La Sainte leef je " als God in Frankrijk" en kom je helemaal tot rust.
Wil je actief genieten? Ook dan zijn er volop mogelijkheden!
Jullie gaan mij zeker terug zien.

Carla
Marja schreef op 3 november 2012:
Wij zijn met de herfsvakantie in jullie vakantiewoning geweest, het was een fantastische week!
Via de folder en via internet hadden wij natuurlijk al een positieve indruk gekregen, maar de werkelijkheid overtrof ECHT alles.

De woning is ontzettend ruim en ALLES zit erin, zelfs een afwasmachine en bovendien 3 badkamers en ook nog een gezellige openhaard.
Alles heel erg leuk en zeer smaakvol ingericht.
De ligging is super mooi en de omgeving biedt vele mogeljkheden.
Er zijn hele leuke toeristische plaatsen om te bezoeken. Je kunt er heerlijk eten, karten, paintballen etc, van alles is er mogelijk.

De week was echt te kort.

Wij hebben een ontzettend leuke week gehad, en komen zeker terug!
Hartelijk bedankt voor de gezelligheid, het was SUPER.

Nick - Marja - Johan