Gastenboek

 
43 berichten.
Arnold en Inge schreef op 20 juli 2012:
Wij zijn in juli 2012 in la Sainte geweest en hebben het daar enorm naar onze zin gehad. Het weer was heerlijk dus dat was al fantastisch.
De gite is fantastisch en door het mooie weer hebben wij iedere dag lekker buiten kunnen eten. Verder is het lekker ruim om de gite heen en hebben wij heel veel gebruik gemaakt van het zwembad en de tafeltennis tafel.
Wij hebben een aantal brocante en waren markten bezocht. Bij de bakker in het dorp (op loopafstand) hebben wij heerlijk brood en stokbrood gehaald.
Bij het meer hebben wij op vrijdagavond tussen de plaatselijke bevolking lekker moules en frites gegeten (onbeperkt) voor 'weinig' maar wel super gezellig.
Daarbij veel plaatsjes in de omgeving bezocht.
Al met al een super (helaas te korte) vakantie.
Edzer en Ineke schreef op 8 mei 2012:
Ons verblijf in de meivacantie was fantastisch. Jammer van het mindere weer op dat moment.
We hebben genoten van jullie mooi ingerichte gite welke volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien is. De omgeving, met de vele dorpjes en gehuchten elk met hun eigen bezienswaardigheden zijn het bezoeken waard, en ook geschikt voor mooie en lange wandelingen dus perfect voor een lang verblijf. Voor de vissers is er in Frayssinet le Gelat en Cazals ruime gelegenheid om te vissen in het meer vlakbij met schoon en helder water. Jullie woonhuis, een schitterend Frans huis wat smaakvol is ingericht en een mooi verwarmd zwembad maakt het geheel compleet. We wensen jullie veel succes de komende tijd.
aart schreef op 28 maart 2012:
Mes félicitations.
C'est vraiment un endroit magnifique.
Bonne chance.
Aart